Termeni și Condiții

DEFINIREA TERMENILOR
EngrosFashion - este denumirea comercială a SC ELIS CLOTHES SHOP SRL, societate care operează site-ul www.engrosfashion.ro, cu sediul social în Piatra-Neamț, str. Bistriței, nr. 53, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J27/212/2015, cod unic de înregistrare fiscală RO34303270.
Vânzător - SC ELIS CLOTHES SHOP SRL sub denumirea de EngrosFashion.
Cumpărător/Client - persoană fizica sau juridică care efectuează o comandă.
Utilizator - orice persoană fizică sau juridică care, prin finalizarea procesului de creare cont, și-a dat acceptul cu privire la Termenii și Condițiile acestui site.
Site - domeniul www.engrosfashion.ro precum și subdomeniile acestuia.
Comanda - un document electronic prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului www.engrosfashion.ro, dorința sa de a achiziționa bunuri și servicii.
Contract - reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului sau a cumpărătorului.
Document - prezentele Termene și Condiții.

VÂNZAREA ONLINE
1.1 Prin înregistrarea unei comenzi online, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic și email), prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
1.2 Notificarea primită de Cumpărător, după efectuarea unei comenzi, are rol informativ și nu reprezintă acceptarea comenzii și încheierea contractului. Notificarea se efectuează telefonic sau prin email. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor și/sau serviciilor, urmând a anunta Cumpărătorul la adresa de email sau telefonic acest lucru. În cazul unei plăți online, Vânzătorul va returna Cumpărătorului suma de bani platită.
1.3 Contractul se consideră încheiat intre Vânzător și Cumpărător, în momentul în care Cumpărătorul primește sms/email precum că a fost expediată comanda sa.
1.4 Accesul în vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător. Pentru motive justificate, EngrosFashion își rezervă dreptul de a restricționa accesul unui Cumpărător la anumite modalități de plată, în cazul în care, prin acțiunile sale sau prin activitatea sa ar putea prejudicia/a prejudiciat în vreun fel EngrosFashion.
1.5 Pentru motive justificate, Vânzătorul poate refuza livrarea produselor unui Cumpărător, dacă în baza conduitei sau a activății Clientului/Cumpărătorului, acțiunile acestuia ar putea prejudicia/au prejudiciat în vreun fel EngrosFashion.

LIVRARE ȘI PLATĂ
2.1 După confirmarea comenzii, Clientul/Cumpărătorul este de acord să platească contravalorea produselor în sistem de ramburs (în cazul în care a ales această metodă), plus transportul de 15 lei (dacă este cazul).
2.2 Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar EngrosFashion nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră. Romcard este procesatorul de plăți online, folosit de Vânzător.

DREPTUL DE RETUR

3.1 Persoane Juridice
Conform legislației în vigoare, persoanele juridice (pfa, ii, srl etc.) nu au drept de retur sau schimb!
Acceptăm retururi sau schimburi doar în cazul în care nu s-a primit ceea ce s-a comandat, sau sunt defecte! 

3.2 Persoane Fizice
Legislația prevede "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

În termen de maxim 48 de ore de la primirea coletului, trebuie să anunțați telefonic sau prin email că doriți să returnați, urmând să efectuați returul în maxim 14 zile. Condiția de returnare este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat : în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de purtare. 
Produsele returnate care nu respectă condițiile de mai sus vor fi refuzate. 
Costul returului este 19.9 lei! 

FUNCȚIONAREA SITEULUI ENGROSFASHION.RO
4.1 Administratorul site-ului EngrosFashion își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Cumpărătorii/Clienții vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.
4.2 In scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta Clientul/Cumpărătorul declară că își asumă integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschide pe website. În cazul în care securitatea contului este compromisă, Clientul/Cumpărătorul trebuie să anunțe imediat administratorul site-ului. Vânzătorul nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.
4.3 Prin folosirea site-ului EngrosFashion.ro, Clientul/Cumpărătorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între Vânzător și Client/Cumpărător. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar daca rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, la sediul SC ELIS CLOTHES SHOP SRL (Piatra-Neamț), în conformitate cu legile române în vigoare.
4.4 Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.engrosfashion.ro în orice moment și la orice interval de timp ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. 
4.5 Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de tehnoredactare.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
5.1 Continutul acestui site, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, imagini statice și dinamice, reprezentări stilistice, simboluri comericiale, text și/sau conținut multimedia, sunt proprietatea exclusivă a EngrosFashion, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.
5.2 Clientului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, publicarea, transferul către parți, distribuirea, modificarea și/sau alterarea, utilizarea oricărui Conținut al acestui site.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
6.1 Toate datele pe care Clientul/Cumpărătorul le furnizează, beneficiază de prelucrare numai în scopul oferii de condiții optime a serviciilor asociate site-ului EngrosFashion.
6.2 SC ELIS CLOTHES SHOP SRL este înregistrată in Registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal cu nr 35895.
6.3 EngrosFashion folosește cookies. Folosind acest site, Clientul/Cumpărătorul este de acord cu politica de confidențialitate! Mai multe detalii aici: https://www.engrosfashion.ro/politica-de-confidentialitate

Copyright © EngrosFashion.ro! By AgentieOnline.ro